Піддане рейдерській атаці підприємство з Черкащини не відновило роботу

23 березня 2023 1448 0
Піддане рейдерській атаці підприємство з Черкащини не відновило роботу

На Золотоніщині рейдери намагались захопили агропідприємство ТОВ «Красногірське», що призвело до паралізу його роботи. Про це повідомила директорка компанії Ольга Полозова.

«Завод не виконує свої контракти. У нас стоять повні склади олії, яку ми не можемо відправляти. А нам треба працювати», — розповіла керівниця підприємства.

Очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець зустрівся з Ольгою Полозовою і запевнив її у своїй підтримці. Після розмови з ним, Ольга Полозова заявила, що керівник обласної влади взяв справу під свій контроль і дав розпорядження щодо розв'язання конфлікту.

«Ситуація, що трапилася з агропідприємством в селі Антипівка, дійсно кричущий випадок. Наразі наші правоохоронні органи правильно та своєчасно відреагували на всі питання, які поступали по мірі надходження незрозумілих процесів, які відбувалися в п’ятницю. Ми перебуваємо в постійній комунікації з ГУ Нацполіціїї області та Черкаською обласною прокуратурою. Розслідування зазначених процесів перебуває на моєму особистому контролі», — зазначив Ігор Табурець.

Нагадаємо, 17 березня на підприємства (які знаходяться за однією адресою, в одній конторі) приїхали рейдери. Всього за одну ніч вони зробили переєстрацію, змінили власників, а також призначили директора. І уже зранку були зі озброєною охороною на новому робочому місці.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2023 р.

Виконано за допомогою Disqus