Три банки кредитуватимуть купівлю продукції ALFA Smart Agro

24 березня 2023 43 0
Три банки кредитуватимуть купівлю продукції ALFA Smart Agro
Kurkul.com

ALFA Smart Agro в співпраці з Ощадбанком, ОТП Банком та Райффайзен Банком відкриває програму партнерського кредитування. Згідно останньої фермери зможуть купувати продукцію в кредит на вигідних умовах. Також компанія компенсує до 70% вартості кредиту. Про це повідомили представники ALFA Smart Agrо.

Кожна з партнерських програм має свої вигоди:

  • В Ощадбанку клієнти ALFA Smart Agro можуть отримати фінансування із відсотковою ставкою від 0,01% річних. Сума кредиту може становити до 20 млн грн.  Окрім того, банк реалізує можливість фінансування за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9» на суму до 60 млн грн. 
  • ОТП Банк пропонує агровиробникам фінансування із відсотковою ставкою 7% річних протягом перших 5 місяців (далі діють базові ставки згідно з кредитною політикою банку залежно від типу застави). Мінімальний розмір земельного банку господарства – 200 га.
  • В Райффайзен Банку ставка на пільговий період (5 місяців) для кредитів без застави становить 7,2% річних, а для кредитів із заставою – 6% річних.  

Якщо ви бажаєте отримати банківський кредит на купівлю продукції ALFA Smart Agro, вам потрібно:

  1. Звернутися до офіційного дистриб’ютора ALFA Smart Agro (перелік по регіонам: https://alfasmartagro.com/distributors/) і обрати продукти, які бажаєте придбати.
  2. Звернутися до відділення одного з банків-партнерів (Ощадбанку, ОТП Банку, Райффайзен Банку) з рахунком.
  3. Отримати фінансування та купити обрані препарати.

Детальну інформацію щодо умов кредитування для клієнтів ALFA Smart Agro можна дізнатися за тел. 066-06-04-980.

Читайте також: Українське підприємство знайшло ефективний спосіб імпорту добрив з Африки

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2023 р.

 

 

Виконано за допомогою Disqus