Реклама

Через рейдерське захоплення Дунайський аграрій втратив врожай кубічних кавунів

24 липня 2024 139 0
Через рейдерське захоплення Дунайський аграрій втратив врожай кубічних кавунів
«Дунайський аграрій»

Через спробу рейдерського захоплення «Дунайський аграрій» з Одещини не зміг вчасно зібрати врожай унікальних кубічних кавунів. Про це пише bessarabia.ua.

Як розповів директор підприємства Дмитро Шаров, із запланованого врожаю таких кавунів змогли зібрати лише близько 5 шт. Раніше в сезон збирали 200-300 шт.

Кавуни унікальної кубічної форми на підприємстві вирощують за спеціальною технологією, з використанням певного обладнання.

Як зазначив підприємець, через рейдерське захоплення технологи та агрономи не мали змоги вчасно доглядати за кавунами і збирати врожай. Внаслідок чого унікальні баштанні згоріли та стали непридатними для вживання і реалізації.

До слова, вперше квадратні кавуни господарство почало вирощувати ще у 2019 р.

Нагадаємо, наприкінці червня співвласник ТОВ «Дунайський аграрій» Павло Барабашов повідомив про спробу захоплення його частки у бізнесі.

Павло Барбашов стверджував, що Наталія Дяжук, яка стала власницею господарства після загибелі Романа Дяжука, разом зі своїми спільниками Вадимом Слівенком та Ігорем Денисовим незаконно провели загальні збори, та всупереч вимогам закону та Статуту господарства змінили директора, адресу, телефон та мають злочинний намір захопити весь контроль над «Дунайським аграрієм».

Більше про спробу рейдерського захоплення підприємства читайте у спецпроєкті «Чорні реєстратори Одещини — як відбувається захоплення «Дунайського аграрія».

Проте спроба захоплення «Дунайського аграрія» провалилась, за підтримки суспільства, депутатів та Офісу протидії рейдерства, 30% акцій повернули законному власнику. Підприємство відновило роботу у звичному ритмі. 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама