Запрошуємо на ювілей LatifundistMedia!

7 червня 2016 95 0
Запрошуємо на ювілей!
LatifundistMediaЗапрошуємо на ювілей!

День народження — серйозний привід для гучного святкування. А ювілей зобов’язує відзначати свято з подвійною силою! Тому свій перший п’ятирічний ювілей команда Латифундист Медіа вирішила «розтягнути» аж на п'ять місяців!

За цей час ми проведемо серію конкурсів, де Ви зможете оцінити свій аграрний IQ, краще вивчити всі наші видання та отримати ексклюзивні подарунки!

За участь у конкурсах ви будете отримувати латіки (грошова одиниця Латифунндії), за які зможете купити будь-які стильні аграрні штучки у Latifundimag (курс валюти 1 латік = 1 грн).

Перші конкурси пройдуть на виставці «Агро-2016», яка триватиме 8-11 червня. Тому приходьте і не проґавте можливість отримати перші призи! А щоб ви не загубилися серед аграрних стендів і точно знайшли нас, підготували карту-підказку!

До чого бути готовими? До сюрпризів! Наступні етапи Вам важко буде не помітити на всіх наших ресурсах: Latifundist.com, Elevatorist.com, Kurkul.com, Agropolit.com, Traktorist.ua, Agronomist.ua і у газеті «Рідне село»!

Р.S. Ми раді почати відзначати свій ювілей на «Агро-2016» — найбільшій виставці України, де можна зустріти друзів-аграріїв, побачити новинки лідерів з виробництва техніки, насіння, ЗЗР, і, звичайно, поїсти смачних шашликів. Тож запрошуємо до нашої компанії і Вас! Приєднуйтесь до святкування — буде цікаво!

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою