Kurkul.com оголошує конкурс дитячих фото!

1 липня 2016 491 0
Агроном «Промінь-АА» Сергій Карпенко з донечкою
Kurkul.comАгроном «Промінь-АА» Сергій Карпенко з донечкою

З 1 липня по 1 листопада в рамках святкування 5-річчя LatifundistMedia (Kurkul.com, AgroPolit.com, Latifundist.com, Elevatorist.com, Рідне Село) запускає ряд конкурсів. Протягом наступних чотирьох місяців Ви зможете взяти у них участь і отримати призи!

З 1 по 20 липня Kurkul.com оголошує перший конкурс у рамках святкування ювілею — «Куркулятко»!

Умови:

Добряче «покопирсайтеся» у домашніх фотоархівах, знімках на телефоні чи фотоапараті. Там точно мають бути знімки, де ваші дітлахи допомагають вам хазяйнувати на господарстві, у корівнику, у полі чи в саду.

Якщо ви зуміли зняти такий момент – чудово! Публікуйте це фото на своїй сторінці у соціальних мережах з хештегом #kurkulcom та #kurkulphoto (обов’язково, інакше ми їх не знайдемо!). Або ж надсилайте фото на нашу електронну адресу: yevtushenko@latifundistmedia.com.

Зрештою, ми зберемо усі світлини та запустимо онлайн-голосування на своїй сторінці у Facebook. Трійку переможців визначите Ви своїми лайками під фотографіями.

Призи:

Придбання товарів у LatifundiMag за «латіки» (місцева «валюта» для розрахунків у нашому фірмовому магазині). Латіки надаються переможцям і дають право придбати товари з символікою LatifundistMedia (за повною ціною або зі знижкою).

Грошовий фонд для переможців становить:

1-е місце — 350 латіків.

2-е місце — 250 латіків.

3-е місце — 150 латіків.

З 4-го по 10-е місце — зможете отримати сувенірну продукцію або знижку на товари у ЛатифундіМаг.

Просимо вас бути активними! Давайте наповнимо соцмережі добротою та веселощами, завдяки фото ваших чудових дітей!

Виконано за допомогою Disqus