Компанія АМАКО презентує новий комбайн

7 червня 2016 104 0
АМАКО запрошує на «Агро-2016»
autoline-eu.ruАМАКО запрошує на «Агро-2016»

Під час виставки «Агро-2016» компанія АМАКО (American Machinery Company) презентує новий роторний комбайн Massey Ferguson T7, що є одним з найбільш популярних комбайнів в США. Цей комбайн має унікальну конструкцію обмолоту та не має аналогів в Україні.

Окрім цього, на стенді компанії АМАКО буде представлена техніка провідних світових виробників: Massey Ferguson, Сhallenger, Kockerling, Geringhoff, WESTERN Irrigation, Iveco, CASE Construction. Ви зможете ознайомитися з широким асортиментом запчастин, отримати кваліфіковану технічну консультацію провідних сервісних фахівців, менеджерів, отримати додаткові знижки на технічне обслуговування техніки, ознайомитися з умовами фінансування на придбання техніки та багато іншого.

Презентація відбудеться 9 червня о 16:00 під час виставки «АГРО 2016» на стенді корпорації AGCO, що знаходиться по сусідству зі стендом АМАКО.

До слова, АМАКО – один з найбільших дилерів в Україні з продажу сільськогосподарської, будівельної техніки і комерційного транспорту. Дистриб'юторська мережа АМАКО нараховує 14 представництв по всій території України. Пріоритетом у діяльності компанії є післяпродажне обслуговування сільгоспвиробників (запчастини, сервіс, зворотний зв'язок і т.д.) і допомога у вирішенні будь-яких технологічних завдань своїх клієнтів.Тож не пропустіть можливість побачити новинку техніки на власні очі.

Нагадуємо, «Агро-2016» відбудеться 8-11 червня у Національному комплексі «ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ» («Виставковий центр») у м. Київ.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою