Демонстраційний тур комбайнів Massey Ferguson пройшов на Херсонщині і Дніпропетровщині

12 липня 2016 41 0
Демонстраційний тур комбайнів Massey Ferguson
Latifundist.comДемонстраційний тур комбайнів Massey Ferguson

Демонстраційні тури комбайнів Massey Ferguson відбулися 8 липня у с. Горностаївка Херсонської області на базі агрофірми «Мир» та 11 липня у с. Михайлівка Новомосковського району Дніпропетровської області на базі підприємства «Довіра».

На Херсонщині гостям заходу розповіли про особливості та переваги техніки, а саме клавішних і роторного комбайнів, телескопічного навантажувача і сівалки, а також провели тест-драйв техніки у польових умовах.

На заході були присутні директор з маркетингу AGCO у Східній Європі Антон Костирко, комерційний директор «АМАКО» Олег Гук і директор Південного бізнес-регіону «АМАКО» Євген Митрофанов та інші фахівці компанії.

У «АМАКО» нагадали, що для того, щоб аграріям було легше купувати необхідну техніку, компанія може надати розстрочку або ж запропонувати вигідні програми кредитування через банки-партнери. За словами аграріїв, які не перший рік співпрацюють з «АМАКО», вони задоволені послугами компанії, оскільки це реальна можливість купити якісну техніку, отримати належне сервісне обслуговування і своєчасні висококваліфіковані консультації.

Під час заходу на Дніпропетровщині компанія «Агроспейс» за підтримки корпорації AGCO представили аграріям комбайн Massey Ferguson Activa S 7347, трактор Massey Ferguson 8690, навантажувач Massey Ferguson 9407S і дискову борону Challenger CH1435-30.

За словами директора підприємства Віктора Струка, техніка компанії не викликає проблем, а офіційний дилер «Агроспейс» проводить високоякісне і своєчасне обслуговування машин.

«З компанією« Агроспейс» ми працюємо два роки. Наша спільна співпраця почалася з придбання трактора Massey Fergosn 8690. Надалі ми розглядаємо і покупку комбайна Massey Ferguson Activa S 7347. Сервіс у компанії на високому рівні. Планове техобслуговування проводиться вчасно і до якості, питань по техніці, зокрема, до цього трактора у нас немає», — зазначив директор підприємства.

За його словами, MF 8690 трактор справляється з земельними роботами на 1 тис. га площ підприємства сам.

«З важких тракторів на сьогодні ми обходимося одним трактором Massey Ferguson 8690 на 1 тис. га. Проводимо такі роботи як дискування ґрунту, орні роботи, культивацію і так далі. Усі земельні роботи трактор закриває сам!», — зазначив Віктор Струк.

Виконано за допомогою Disqus