АМАКО представила новинки на АГРО-2016

12 червня 2016 105 0
На виставці «АГРО-2016» компанія АМАКО на спільному стенді з корпорацією AGCO презентувала відразу декілька новинок техніки
traktorist.kiev.uaНа виставці «АГРО-2016» компанія АМАКО на спільному стенді з корпорацією AGCO презентувала відразу декілька новинок техніки

На виставці «АГРО-2016» компанія АМАКО на спільному стенді з корпорацією AGCO презентувала відразу декілька новинок техніки, повідомив генеральний директор компанії АМАКО Дмитро Бородій, повідомляє Traktorist.ua.

«Цей захід є можливістю для нашої компанії продемонструвати оновленулінійку техніки. У першу чергу це новий для України та загалом для Європи роторний комбайн з дійсно унікальною системою обмолоту Massey Ferguson T7, сівалка точного посіву Challenger Precision з новітньою системою посіву, а також нова компактна однодискова сівалка Challenger 9830NT з компактними транспортними габаритами (3,5 м ширина) та центральною системою подачі насіння та добрив. Слід відзначити також нову модель телескопічного навантажувача Massey Ferguson 9407S», ― зауважує він.

Поряд із вказаними новинками можна побачити також техніку, яка вже стала добре відомою в Україні. Це у першу чергу трактор MF8690, який цього року у стандартній комплектації отримав гідравлічну навіску переднього мосту, пневмокомпресор, автоматичне підрулювання та 4 категорію задньої навіски, що поряд із безступінчатою трансмісією та підвіскою переднього мосту робить цей трактор найоптимальнішим на українському ринку з точки зору співвідношення специфікації до його вартості.

«До речі, всі клієнти можуть придбати вказаний трактор за спеціальною ціною за умови підписання договору під час виставки», ― наголошує генеральний директор АМАКО.

Він згадав і про дискову борону Challenger 1435-29 та зернову сівалку Challenger 9531, конструкція сошників в яких дозволяє проводити посів також по нульовій технології. Ці сівалки укомплектовані обладнанням для посіву ріпаку та системою внесення сухих добрив.

Також окремо слід відзначати представлену лінійку техніки від німецького виробника Kockerling.

«Вперше на цій виставці ми приділяємо особливу увагу лінійці зрошувального обладнання Western. АМАКО забезпечує повний технічний супровід для різного типу проектів по зрошувальному обладнанню від кругових до лінійних машин для полів різної конфігурації та розмірів», ― додає Дмитро Бородій.

За його словами, купити цю техніку можна різними способами. Для фіксування підписані партнерські програми з декількома банками та лізинговими компаніями, що дає можливість клієнту отримати фінансування із значно нижчими відсотками, ніж стандартні умови при мінімальному авансі. Також працює схема обміну б/у техніки на нову.

«Пропонуємо завітати на демонстраційний тур по збиральній техніці Massey Ferguson, який ми починаємо з 23 червня з Одеської області по різним регіонам (Запоріжчина, Херсонщина, Тернопільщина, Київщина», ― зазначає генеральний директор АМАКО.

АМАКО представила новинки на АГРО-2016

Виконано за допомогою Disqus