Відбулася Перша всеукраїнська зустріч фермерських родин

21 червня 2016 87 0
На Львівщині пройшла Перша всеукраїнська зустріч фермерських родин 2016
АФЗУНа Львівщині пройшла Перша всеукраїнська зустріч фермерських родин 2016

У м. Моршин (Львівська область) у СКК «Моршинкурорт», відбулася Перша всеукраїнська зустріч фермерських родин 2016, присв’ячена Дню фермера, пише прес-служба Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ).

Цей захід було організовано АФЗУ, СКК «Моршинкурорт» та ТОВ «Господар».

«У рамках заходу 18 червня відбулися збори голів обласних та районних Асоціацій, на яких президентом АФЗУ Іваном Томичем було представлено концепцію програми «500» — план створення 500 тис. сімейних ферм, відбулося її обговорення учасниками та напрацьовано рекомендації по її вдосконаленню.У практичній частині зборів фермерам було запропоновано проекти нових напрямків розвитку господарств – вирощування часнику, тощо», — сказано у повідомленні.

Також додається, що у цей день відбулося свято для маленьких членів фермерських родин, на якому було започатковано створення дитячо-юнацького клубу при АФЗУ «Куркулятко».

«А наступного дня, 19 червня, у День Фермера, відбулося і саме свято — Перша всеукраїнська зустріч фермерських родин, на якому фермерські родини з різних куточків України змогли поспілкуватися, отримати нагороди за свою тяжку працю, переглянути виступи дитячого та дорослого ансамблів народної творчості», — зазначається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus