Мартинюк назначений першим заступником голови Мінагропроду

22 липня 2016 99 0
Максим Мартинюк, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України
kurkul.comМаксим Мартинюк, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України

Уряд призначив Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України. Відповідне розпорядження було прийняте на засіданні Кабінету міністрів України у п’ятницю, 22 липня, пише прес-служба Мінагропроду.

На посаді першого заступника міністра Максим Мартинюк координуватиме реалізацію стратегії реформування галузі «3+5», розроблену Мінагропродом. Зокрема, у зоні його відповідальності опиниться реалізація державних програм в АПК, стимулювання розвитку тваринництва та органічного землеробства. Також Максим Мартинюк займатиметься оптимізацією діяльності державних підприємств, які знаходяться у сфері управління Мінагропроду. Як один з найбільш ефективних менеджерів та фахівців ринку землі, на новій посаді Максим Мартинюк координуватиме продовження земельної реформи у відповідності до розробленої міністерством стратегії.

«Проведення наступного етапу земельної реформи лишається ключовим питанням не тільки в аграрному секторі, але і на загальнодержавноному рівні. Фахівцями Держгеокадастру була напрацьована модель впровадження ринку земель сільгосппризначення, яка забезпечить захист інтересів власників землі та надасть поштовх для зростання економіки. Проект закону «Про обіг земель сільгосппризначення» буде внесений на розгляд парламенту уже на початку п’ятої сесії», — відзначив Максим Мартинюк.

Виконано за допомогою Disqus