Астра провела День поля на Київщині

23 липня 2016 93 0
Демонстрація техніки на Дні поля «Астра»
astra-group.com.uaДемонстрація техніки на Дні поля «Астра»

Компанія «Агробудівельний альянс «Астра» спільно з «Агрофірмою «Рогизнянська» 14 липня організували День поля у с. Скибинці Київської області, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на офіційний сайт «Астра».

Під час заходу було продемонстровано багато одиниць сільськогосподарської техніки, але основну увагу приділили ґрунтообробній техніці.

Понад 200 учасників змогли ознайомитися з передовими технологіями обробітку ґрунту, побачити і особисто протестувати брендову техніку у полях, поставити питання кваліфікованим фахівцям і представникам виробників.

Астра провела День поля на Київщині

Кожен День поля компанії «Астра» складається з двох етапів: пленарної частини у будинку культури та демонстрації техніки у польових умовах.

Під час заходу була продемонстрована наступна техніка відомих зарубіжних брендів: трактор Fendt 936 Vario «G3», лущильник Normandie від Gregoire Besson, оборотний плуг SPMF 7 + 1 від Gregoire Besson, глибокорозпушувач Helikrak від Gregoire Besson, важка Дискова борона Kuhne 7,2 м, передпосівний культиватор FraKomb, розкидач мінеральних добрив Bogballe M2 Trail, причіпний обприскувач Berthoud Tracker 3200, жатка для прибирання кукурудзи OROS, телескопічний навантажувач Manitou Х 732 і культиватор Horsch Tiger.

Астра провела День поля на Київщині

Компанія«Астра» не випадково обрала місцем проведення Дня поля саме Київську область. «Астра» є ексклюзивним дилером бренду Fendt у Київській, Вінницькій та Черкаській областях. У цих регіонах тільки «Астра» може офіційно представляти модельний ряд цієї німецької марки.

Багатьох учасників Дня поля цікавили умови купівлі техніки. Компанія «Астра» спільно з «ОТП-лізинг» розробили спеціальну програму фінансування для тракторів Fendt. Представник відділу корпоративних продажів «ОТП-лізинг» Ярослава Єрмолаєва підкреслила, що при купівлі у лізинг моделі Fendt подорожчання становитиме 0,5% у валюті, що істотно нижче середніх ставок на ринку.

Астра провела День поля на Київщині

Також на Дні поля був присутній київський філіал з продажу запасних частин, сервіс представляв директор департаменту сервісного обслуговування. Генеральний директор компанії «Астра» Ігор Губарєв звернув увагу гостей на те, що «сервісне обслуговування передбачає довгострокові інвестиції.

Астра провела День поля на Київщині

«У нас є 40 мобільних команд, які можуть обслуговувати всю територію України. На обслуговуванні перебуває понад 2 тис. одиниць техніки. Щорічно ремонтується понад 100 двигунів. Ми — офіційний сервіс, тому маємо доступ до програмного забезпечення та комп'ютерного обладнання. За ремонт часто пропонуємо відстрочки і знижки», — розповів Ігор Губарєв.

Виконано за допомогою Disqus