Фермери подарували Путіну голодне теля

27 серпня 2016 71 0
Фермер привезла незвичний подарунок Президенту Росії
depo.uaФермер привезла незвичний подарунок Президенту Росії

Фермер Анастасія Гордієнко спробувала передати до приймальні президента Росії в Омську теля, якого нічим годувати. Вранці Гордієнко привела до приймальні глави Росії теля і спробувала передати його в «дар президенту». Співробітники приймальні взяли від фермера дарчу на тварину, але забирати тварину не стали, а тільки закрили двері зсередини, передає depo.ua.

Свої дії Гордієнко пояснила неможливістю прогодувати стадо, оскільки один з російських банків відмовив у кредиті їй і її чоловікові-фермеру. В результаті цього вони не змогли засіяти поля і найближчим часом їм доведеться різати худобу через відсутність корму.

«Тварина хоче жити, тому ми даруємо її президенту. Він знайде, чим її годувати. Нам нічим. Ми не посіяли і не можемо заготовлювати корми. Щоб це зробити, потрібно частину корів і телят зарізати», — сказала Гордієнко, додавши, що майже тридцять років її сім'я займається сільським господарством.

За даними учасників акції, в результаті теля провело ніч у відділку поліції, в яке його доставили після відмови Гордієнко забрати його на ферму.

Виконано за допомогою Disqus