Китай прагне інвестувати у рослинництво Кіровоградщини

5 жовтня 2016 92 0
Представники КНР заявляють про свій намір вкладати кошти в аграрний сектор Кіровоградщини
kr-admin.gov.uaПредставники КНР заявляють про свій намір вкладати кошти в аграрний сектор Кіровоградщини

Представники Китайської Народної Республіки (КНР) заявляють про свій намір вкладати кошти в аграрний сектор Кіровоградщини, зокрема, у рослинництво, пише прес-служба Кіровоградської обдержадміністрації.

Делегація м. Сюйчжоу провінції Цзянсу перебуває на Кіровоградщині з триденним робочим візитом. Мета візиту – реалізація намірів інвестувати у галузь сільського господарства регіону.

«Співпраця Сюйчжоу та Кіровоградської області триває з 1995 р. і засвідчена відповідним Протоколом. Представники провінції вже неодноразово приїжджали з робочими візитами. Делегація 4 жовтня відвідала кілька приватних підприємств і фермерських господарств Бобринецького, Компаніївського та Знам'янського районів», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що представників китайської делегації цікавило питання продажу землі сільськогосподарського призначення.

«Законодавство України сьогодні не дозволяє продаж землі. Це питання може вирішуватися лише на законодавчому рівні — у парламенті нашої держави», — зазначив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Виконано за допомогою Disqus