Ринок цукрового буряка починає відроджуватися

7 листопада 2016 62 0
Марат Халіуллін, генеральний директор компанії «Август-Україна»
Latifundist.comМарат Халіуллін, генеральний директор компанії «Август-Україна»

Інтерес до цукрового буряка у цьому сезоні знову починає відроджуватися і ця тенденція збережеться найближчі кілька років.

Про це заявив генеральний директор компанії «Август-Україна» Марат Халіуллін.

Звертаючи увагу на фактор фінансових труднощів в АПК, фахівець зазначив, що цукрові буряки дуже технологічна культура, тому економія при її вирощуванні повинна бути підкріплена досвідом агронома.

«Ціна помилки дуже висока, особливо якщо помилка допущена при боротьбі з бур'янами. Цього року клієнти компанії «Август» захистили понад 60 тис. га посівів цукрових буряків за допомогою нашої системи захисту, яка включає весь комплекс препаратів, необхідних для боротьби з усіма шкідливими об'єктами, які можуть бути на цій культурі, і отримали показники врожайності — 700 ц/га, а в деяких випадках — і більше. Наше основне завдання — надати аграріям препарати, які будуть максимально відповідати вимозі ціна-якість, і ми з нею успішно справляємося», — зазначив Марат Халіуллін.

У свою чергу на українському ринку представник компанії виділив основні препарати компанії, які найчастіше використовують аграрії.

«Пілот» для контролю однорічних дводольних бур'янів, володіє грунтовою дією; «Біцепс Гарант» — проти однорічних дводольних та злакових бур'янів; грамініцид «Міура». Для боротьби з хворобами наші клієнти використовують фунгіцид «Колосаль Про», з шкідниками успішно справляється інсектицид «Борей». Крім того, в цьому році на ринок вийшов новий потужний трикомпонентний інсектицид «Борей Нео». Його унікальний комплекс 3 діючих речовин різного механізму дії забезпечує високу ефективність проти широкого спектру шкідників, включаючи найшкідливіших, на цукровому буряку і на інших культурах», — пояснив генеральний директор компанії «Август-Україна».

Читати по темі: АгроЕкспедиція. День 5. Полтавська та Харківська області: Фінал солодкого кроп-туру

За словами Марата Халіулліна, компанія в цьому сезоні зробила ставку на підвищення досвіду вирощування цукрових буряків. Були організовані навчальні поїздки для клієнтів на завод «Август Бел» для обміну досвідом та демонстрації процесу народження ЗЗР для різноманітних культур.

«Для нас важливе завдання — постійне підвищення спільного з нашими партнерами досвіду вирощування цукрових буряків. У зв'язку з цим ми маємо висококваліфіковану регіональну команду, яка тісно співпрацює з фахівцями-агрономами. Наприклад, найкорисніший ефект, який можна отримати від АгроЕкспедиції — накопичення досвіду вирощування цукрових буряків через спілкування з фахівцями з вирощування цієї культури в різних кліматичних зонах України», — підсумував експерт.

Нагадаємо, що компанія «Україна-Август» в черговий раз підтримала ідею проведення Latifundist.com АгроЕкспедиції «Цукрові буряки 2016».

Виконано за допомогою Disqus