На Хмельниччині відкрили сучасний насіннєвий завод КВС-УКРАЇНА

24 листопада 2016 96 0
Завод відкриють у Кам’янці-Подільському
kurkul.comЗавод відкриють у Кам’янці-Подільському

Сьогодні, 24 листопада, компанія «КВС-УКРАЇНА», що є одним з найбільших в світі виробників насіння, відкриває у Кам’янці-Подільському (Хмельницька область) найсучасніший завод з кондиціювання насіння.

Завод побудували в рекордні терміни, проект стартував у січні цього року. Потужність комплексу — 6 тис. т насіння, сума інвестицій — близько €20 млн.

«Це наш перший етап інвестицій в цей проект. За необхідністю ми легко зможемо збільшити потужність удвічі. На заводі працюють 30 постійних працівників. Близько 50 сезонних плануємо залучати на період збирання насіння», — відзначив голова правління KWS SAAT SE Хаген Дуенбостель.

За словами генерального директора компанії «КВС-УКРАЇНА» Олександра Федорова, відкриття заводу — важливий момент у розвитку компанії.

«Завод — це наші ​​можливості виробляти якісне насіння для українських аграріїв. Наші клієнти повинні отримувати максимум якості і цей насіннєвий завод в змозі його забезпечити», — зазначив Олександр Федоров.

Сьогодні насіння, які виробляє «КВС-УКРАЇНА», поставляються на внутрішній ринок, але компанія готова експортувати насіння і в сусідній країни.

Виконано за допомогою Disqus