Операція Урожай принесла бюджетам Дніпропетровщини 37 млн грн

25 листопада 2016 37 0
У рамках операції «Урожай-2016» проведено моніторинг 4 тис. виробників Дніпропетровської області
finance.obozrevatel.comУ рамках операції «Урожай-2016» проведено моніторинг 4 тис. виробників Дніпропетровської області

За результатами операції «Урожай-2016» у Дніпропетровській області до бюджетів різних рівнів надійшло понад 37 млн грн податків і зборів.

Про це повідомила фахівець управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Лариса Воробйова, пише прес-служба відомства.

За її словами, у рамках операції «Урожай-2016» проведено моніторинг 4 тис. виробників Дніпропетровської області. Серед них були відібрані підприємства, які мають особливі ризики. Це підприємства, де обробляються понад 1 тис. га з мінімальним залученням працівників, де виплачується мінімальна зарплата або мінімальні виплати за оренду паїв.

«За результатами проведених заходів, з початку року зарплата в аграрній сфері зросла більш ніж у 22 тис. осіб. Щомісячні надходження до бюджету збільшилися на 16 млн грн. На період посівних і збиральних робіт легалізовано 5,5 тис. робітників із середньою зарплатою більше 3 тис. грн. До місцевих бюджетів надійшло близько 8 млн грн», — зазначила вона.

Також додала, що за наслідками перевірок 728 підприємств агропромислового комплексу порушення встановлені у 236 суб'єктів господарювання. Вони додатково сплатили до бюджету 29 млн грн. По 6 підприємствам матеріали передані в органи прокуратури.

Kurkul.com у рамках проекту «Податковий АгроКонтроль» намагається зібрати об’єктивні дані та розповідає про реальний вклад аграріїв у держбюджет. Всі публікації проекту зібрані у спецтемі на нашому сайті.

Виконано за допомогою Disqus