ЄІБ підтримає малих та середніх українських виробників — Рутицька

23 липня 2015 98 0
ЄІБ підтримає малих та середніх українських виробників — Рутицька
Latifundist.comЄІБ підтримає малих та середніх українських виробників — Рутицька

Європейський інвестиційний банк підтримає аграрний сектор України. Зокрема, мова йде про виробництво та переробку зернових, масложирового насіння та розвиток аквакультури. Фінансову підтримку отримають представники як державного, так і приватного секторів, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як йдеться у повідомленні, головні вектори розробки нових інвестиційних проектів обговорили під час круглих столів за участю представників Європейського інвестиційного банку, провідних асоціацій та бізнесу.

«Під час круглих столів ми обговорили можливі інвестиційні проекти та напрями розвитку аграрного комплексу. Відзначу, що Європейський інвестиційний банк готовий підтримати малих та середніх українських виробників. Хочу подякувати представникам асоціацій та великого бізнесу за активну участь в обговоренні. Спільними зусиллями ми зможемо визначити головні вектори розробки нових інвестиційних проектів та направити кредитні кошти для підтримки вітчизняних виробників», — сказала заступник міністра аграрної політики та продовольства України Владислава Рутицька.

Також у матеріалі додається, що за результатами зустрічі буде підготовлено пакет пропозицій щодо можливих інвестпроектів в Україні.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою