Проект Німецько-український агрополітичний діалог продовжено

6 грудня 2016 74 0
Відбулося святкування 10-річчя проекту «Німецько-український агрополітичний діалог»
vnews.agencyВідбулося святкування 10-річчя проекту «Німецько-український агрополітичний діалог»

Проект «Німецько-український агрополітичний діалог» продовжено до 2018 р.

Про це стало відомо під час зустрічі міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового із керівником департаменту політики ЄС, міжнародного співробітництва та рибальства Федерального міністерства харчування та сільського господарства Німеччини Германом Йойбом.

Зустріч відбулася у рамках святкування 10-річчя проекту «Німецько-український агрополітичний діалог», пише прес-служба Мінагропроду.

«Радий відзначати 10-ту річницю проекту Німецько-український агрополітичний діалог у такому колі і вдячний Федеральному Міністерству продовольства і сільського господарства та Уряду Німеччини за можливість продовження проекту до 2018 р.», — сказав у ході вітального слова Тарас Кутовий.

За словами міністра, багаторічна співпраця з проектом становить для Мінагропроду особливий інтерес, зважаючи на досвід Німеччини у реформуванні сільського господарства Східної Німеччини. Також Тарас Кутовий відзначив продуктивність роботи в рамках Українсько-Німецького Аграрного Комітету та висловив думку щодо важливості проведення наступного засідання у січні 2017 р. в рамках Берлінського Зеленого Тижня.

«Ми зацікавлені у продовженні формату двосторонньої співпраці у вигляді конкретних проектів галузевого спрямування», — зазначив очільник Мінагропроду.

Виконано за допомогою Disqus