Fendt очолив європейський рейтинг задоволеності дилерів

22 грудня 2016 89 0
Fendt лідирує у цьому рейтингу кілька років поспіль
kurkul.comFendt лідирує у цьому рейтингу кілька років поспіль

Виробник сільськогосподарської техніки Fendt знову зайняв першу позицію в європейському рейтингу задоволеності дилерів, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на офіційний сайт бренду.

«Ми дуже раді отримати такі позитивні відгуки від наших дилерів у 2016 році і я хотів би подякувати всім нашим дистриб’юторам за конструктивне та успішне партнерство. Для нас дуже багато означає, що наші дистриб’ютори нам довірилися навіть у такий важкий для індустрії сільськогосподарської техніки рік. Ми отримали таку позицію в рейтингу також завдяки успіху цих партнерських відносин. Гарні відносини між виробником і дилером є важливим фактором у забезпеченні наших клієнтів найкращим сервісом», — говорить директор з продажів Fendt Крістіан Еркенс.

Індекс задоволеності дилерів (DSI) вираховується шляхом опитування. Європейські дилери сільськогосподарської техніки можуть оцінити свого головного постачальника с/г обладнання за різними тематичними напрямками. Це і імідж бренду виробника, і зовнішня презентація, і підтримка продажів тракторів та запасних частин, а також сервіс та гарантійне обслуговування. Бали також нараховуються за відносини між дилером та виробником, розвиток лінійки продукції, фінансування та захист від крадіжок.

У січні 2017 р. на міжнародній конференції з сільськогосподарської техніки у Вюрцбурзі будуть оголошені результати опитування щодо індексу задоволеності дилерів по кожній країні, в тому числі результати по Німеччині.Згідно даним офіційного сайту Climmar, бренд Fendt лідирує в цьому рейтингу з 2011 р.

Виконано за допомогою Disqus