Варіант Агро Буд запустив програму з підготовки майбутніх кадрів

22 грудня 2016 106 0
ТОВ «Варіант Агро Буд»
kh.dsp.gov.uaТОВ «Варіант Агро Буд»

ТОВ «Варіант Агро Буд» запустило новий проект — програму SkillDrill, пише прес-служба підприємства.

У рамках програми молоді спеціалісти — студенти випускних курсів профільних технічних ВНЗ Харкова отримають додаткові теоретичні та практичні знання зі спеціальностей, а найкращі учні курсу візьмуть участь в конкурсі на заміщення вакансій на підприємстві ТОВ «Варіант Агро Буд».

Програма буде реалізована у рамках навчального центру VariantAgroBuild, основною метою якого є розробка та методологічний супровід, координація програм по залученню, адаптації та розвитку студентів та випускників профільних навчальних закладів.

«Наш досвід показує, що молоді фахівці, випускники ВНЗ стикаються з трьома головними проблемами. Перша — нестача практичної інформації, а саме «профільних» знань і умінь, необхідних у роботі, укомпаніях-роботодавців. Друга — розрив теорії і практики. Ми часто чуємо осуд досвідчених фахівців: «випускник — як чистий аркуш паперу», «забудь, що вчив, і уважно слухай...» — це пояснюється значною різницею між теоритичними і практичними знаннями, які отримує студентво за час навчання у ВНЗ. І третє, наш погляд, основне — це визначення себе як фахівця», — пояснила керівник відділу по роботі з персоналом ТОВ «Варіант Агро Буд» Ганна Петруляніс.

Програма SkillDrill включає кілька основних етапів. Перший етап — залучення і відбір найкращих студентів для включення їх у програму. Другий етап — введення, знайомство і адаптація молодих фахівців. Цей етап дозволить дізнатися всю «кухню» VariantAgroBuild і визначити своє місце в ній. Заключний етап — реалізація індивідуальних планів розвитку, на основі яких побудована підготовка молодого фахівця на конкретну посаду.

Детальніше про програму SkillDrill можна дізнатися за телефоном: +38 (057) 727-55-18 і відправити запит на e-mail: personal@variant-ab.com.ua.

Виконано за допомогою Disqus