Роботу ХТЗ розблокують найближчим часом

26 грудня 2016 76 0
Харківський тракторний завод
kharkovnovosti.comХарківський тракторний завод

Червонозаводський районний суд Харкова задовольнив скаргу адвокатів генерального директора ПАТ «Харківський тракторний завод» Андрія Коваля на бездіяльність органів прокуратури під час розслідування порушеної проти нього справи. Про це пише «Укрінформ».

Читати по темі: Працівники ХТЗ пікетували суд

Як зазначається, постанова суду від 23 грудня 2016 р. зобов'язує прокуратуру у триденний строк повторно розглянути клопотання про закриття кримінального провадження, а також скасувати як незаконну постанову прокурора від 05.09.2016 р., якою було відмовлено у задоволенні відповідного клопотання адвоката.

За словами в.о. гендиректора ХТЗ В'ячеслава Шевченка, ухвала суду дозволяє сподіватися на остаточне вирішення проблем заводу.

«На сьогодні ключ до розблокування роботи ХТЗ в руках у прокуратури. Як тільки припиняється кримінальне переслідування Андрія Коваля, НБУ дозволить DCH відкрити нам кредитну лінію на 400 млн грн і ми зможемо почати наводити лад на виробництві. Тому ми віримо, що прокуратура дасть зелене світло розблокуванню роботи нашого заводу», — зазначив він.

Виконано за допомогою Disqus