Угорські аграрії розкажуть про «секрети» урожайності — АСТРА

25 січня 2017 99 0
ТОВ «АСА «Астра» проведе масштабну конференцію
Kurkul.comТОВ «АСА «Астра» проведе масштабну конференцію

Україна перейматиме угорський досвід. Вже 8 лютого 2017 р. компанія «Агробудівельний альянс «Астра» разом з «ОТП Лізинг» та сайтом Latifundist.com проведе конференцію «Угорський та український досвід АПК». Про це повідомляє прес-служба компанії «Астра».

У рамках заходу пройдуть виступи визначних угорських та українських експертів з сільського господарства. Зокрема, конференцію відкриє Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень.

Доктор Йожеф Попп, який вісім років працював у Посольстві Угорщини у Вашингтоні розповість про особливості європейської сільськогосподарської політики, угорський фермер Йожеф Хегедуш, який збирає 950 ц/га цукрових буряків та 90 ц/га пшениці поділиться досвідом застосування безвідвальної технології обробітку грунту, а про вирощування сої в своїй країні розкаже агроном Бела Мерес, у господарстві якого вирощується 30% всього насіннєвого матеріалу сої в Угорщині.

Також у семінарі візьме слово і українська сторона. Заступник міністра Мінагропроду з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева розповість про політику в сільському господарстві України на 2017 р. та державні дотації галузі, а комерційний директор «ОТП Лізинг» Яніна Пономарьова презентує лізингові програми на 2017 р.

Під час заходу відбудеться презентація сільгосптехніки від ТОВ «АСА «Астра» і консультація з фахівцями компанії.

Окрім цього, організатори підготували приємний сюрприз для учасників конференції — дегустація угорських вин з традиційними угорськими стравами. Не пропустіть!

Захід відбудеться в готельно-ресторанному комплексі «Вілла Віта», Київська область. Для участі в конференції потрібно забронювати місце по телефону 050 386 16 75.

Виконано за допомогою Disqus