Мінагропрод визначив пріоритети на 2017 р.

19 січня 2017 49 0
Одним із пріоритетних завдань у 2017 р. Мінагропрод назвав земельну реформу та розвиток органічного ринку
kurkul.comОдним із пріоритетних завдань у 2017 р. Мінагропрод назвав земельну реформу та розвиток органічного ринку

Мінагропрод назвав основні пріоритети своєї діяльності у 2017 р. Про це повідомляє прес-служба Мінагропроду.

18 грудня відбулось засідання Громадської Ради при Мінагропроду, під час якого було розглянуто проект середньострокового плану пріоритетних дій уряду до 2020 р. та визначено план роботи на 2017 р.

«Пріоритетними завданнями для Мінагрополітики, які визначені урядом на 2017 р., є питання земельної реформи, стимулювання розвитку агропромислового комплексу, якість і безпечність харчових продуктів, розвиток органічного ринку. Зараз і міністерство, і Громадська рада мають активно співпрацювати за всіма цими питаннями», — повідомила Олена Ковальова.

Читати по темі: Навесні Мінагропрод оприлюднить проект земельної реформи — Кутовий.

Також під час засідання були винесені пропозиції щодо удосконалення механізмів стимулювання розвитку АПК, розвитку земельних відносин та підтримано рішення щодо сприяння запровадженню аграрних розписок по всій Україні.

Зазначається, що основними інструментами, які відомство має намір використовувати для підтримки агропромислового комплексу, є державні аграрні інтервенції, фінансування сільгоспвиробництва та підтримка малих виробників аграрної продукції.

Виконано за допомогою Disqus