Аграріїв запрошують на ІІІ Британсько-український агробізнес форум

1 лютого 2017 83 0
III Британсько-український агробізнес форум: «Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність» відбудеться у Києві
24tv.uaIII Британсько-український агробізнес форум: «Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність» відбудеться у Києві

Посольство Великої Британії в Україні спільно з Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» та компанією Baker Tilly запрошують аграріїв на III Британсько-український агробізнес форум: «Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність», який відбудеться 16 лютого у рамках VII Міжнародної виставки «Зернові технології».

Форум, у якому візьмуть участь британські, українські та міжнародні аграрні компанії, буде присвячений темам рослинництва та тваринництва, а саме додатковий прибуток від ефективного управління.

Так, старший спеціаліст зі спостереження за землею Satellite Applications Catapult, провідний експерт з комерційної експлуатації БПЛА (безпілотних літальних апаратів) Марк Джармен, у своєму виступі розповість про британські передові практики та сучасні технології БПЛА в управлінні фермами. Зокрема, як ці інновації можуть стати невід'ємною або «невидимою» технологією точного землеробства та зручним інструментом для представників агробізнесу.

А почесний бакалавр ветеринарних наук, та представник ТОВ Coventry Chemicals Майк Баттон, розкаже про важливість біобезпеки для свиней та ВРХ, а також поділиться планом з біобезпеки під час спалаху хвороби.

Окрім того, експерти Baker Tilly спільно з партнерами розкажуть про шляхи підвищення маржинальності олійних культур.

Також, на Національному британському стенді, у рамках VІІ міжнародної виставки «Зернові технології/Agro Animal Show/Фрукти. Овочі. Логістика», буде представлений широкий вибір інноваційних та високоякісних продуктів та послуг від провідних британських виробників для рослинництва та тваринництва, зокрема:

  • Agrilink Ltd – сільськогосподарська техніка від ряду британських виробників;
  • British Texel Sheep Society – племінні вівці породи Тексель;
  • JCB – сільськогосподарська та будівельна техніка представлена дилерами ТОВ «Агріматко», ТОВ «Констракшн Машінері», ТОВ «Ландтех» тощо.

А також понад 50 британських агрокомпаній будуть представлені в каталозі компаній агросектору Великої Британії та в рамках окремих стендів на виставці.

Нагадаємо, захід відбудеться 16 лютого 2017 р., 09:30-16:30, КиївЕкспоПлаза (павільйон 1, зал 4). Участь у форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації (підтвердженої організаторами). Для реєстрації необхідно заповнити форму.

Виконано за допомогою Disqus