«Велес-Агро» заявляє про рейдерський замах

27 лютого 2017 219 0
Майно компанії заарештували 24 лютого
agronews.orgМайно компанії заарештували 24 лютого

На Одещині 22 лютого 2017 р. співробітники фіскальної служби України в Одеській області опечатали склади та офіси виробника сільгосптехніки компанію «Велес-Агро» та заблокували його роботу.

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Підставою для цих дій послужило кримінальне провадження, відкрите в зв'язку з несплатою податків.

Подібні перевірки підприємства велися упродовж останніх півроку. Місцевий суд визнав їх результати недійсними. Проте представники фіскальних органів продовжують заважати роботі вітчизняного сільгоспвиробника.

24 лютого десяток співробітників податкової поліції з'явився на підприємстві, щоб заарештувати його майно.

«Ніяких документів, рішення суду про арешт майна у них не було, тому ми запропонували їм в правовому полі вирішувати всі питання і не заважати працювати підприємству, але у них інша мета — вони просто планомірно тиснуть на нас, блокують роботу, тим самим намагаючись знищити завод», — розповів начальник юридичного відділу «Велес-Агро» Вадим Махонін.

Працівники заводу розцінили дії фіскальних органів як незаконні і вирішили захищати свої робочі місця. На спонтанний мітинг вийшли десятки людей, які заблокували прохідну технікою.

Представники податкових органів пообіцяли страйкарям, що викличуть силову допомогу, проте не виконали своїх обіцянок. Жодних пояснень адміністрації підприємства «Велес-Агро» щодо мотивів своїх дій податківці не надали.

Виконано за допомогою Disqus