Прес-підбирач Claas отримав відзнаку DLG approved

5 березня 2017 87 0
Рулонний прес-підбирач Claas Variant 485 RC Pro
claasofamerica.comРулонний прес-підбирач Claas Variant 485 RC Pro

Рулонний прес-підбирач Claas Variant 485 RC Pro отримав знак якості DLG approved від Німецької сільськогосподарської спільноти (DLG), повідомляє Traktorist.ua.

Програма випробувань включала в себе цілий ряд практичних перевірок, функціональних перевірок по роботі з силосом та соломою, практичне оцінювання експлуатаційних характеристик фермерами, а також ступінь продуктивності при зниженій швидкості ВВП.

В польових умовах співробітники DLG визначили пропускну здатність прес-підбирача, включаючи холості ходи та повороти, на швидкості 5,1 км/год. – вона склала 40,4 т свіжої силосної маси за годину (в роботі було задіяно 14 ножів). Потік рослинної маси сягав 165,4 т/год. Тестувальники були вражені ефективністю пресування прес-підбирача. На швидкості 3,6 км/год. (специфікація DLG) та за 100% щільності тюка з використанням 7 ножів, силосні тюки мали середню щільність 449,4 кг/м3 свіжої маси, а відсоток сухої маси становив 38,3%.

Під час практичних випробувань експлуатаційних характеристик, які проводилися за участі шістьох фермерів, прес-підбирач Claas Variant 485 оцінювався за виконання зчеплення та відчеплення, функціонування та налаштування, якість пресування, якість роботи, а також очищення та обслуговування. Загальний результат, оцінений користувачами за всіма критеріями випробування, був гарний і всі шість фермерів високо оцінили інтуїтивно зрозуміле меню та відмінну роботу терміналу ISOBUS.

Виконано за допомогою Disqus