Американський уряд готовий допомагати українському АПК

2 червня 2015 37 0
Американський уряд готовий допомагати українському АПК
minagro.gov.uaАмериканський уряд готовий допомагати українському АПК

Американський уряд зацікавлений у допомозі українському агросектору, про це про стало відомо на зустрічі міністра аграрної політики і продовольства України Олексія Павленко із заступником Торговельного представника США Деном Маллені, пише прес-служба міністерства.

На зустрічі сторонами був обговорений хід проведення реформ в аграрній галузі української економіки, особливості запровадження та дотримання міжнародних стандартів якості продукції, санітарного та фітосанітарного законодавства.

«В рамках формування Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015-2020 рр. діє 24 робочих групи, одним із ключових напрямків роботи яких є підведення законодавства України під світові стандарти санітарного та фітосанітарного контролю», – зазначив міністр.

Також українською стороною було підкреслено наявність чіткого графіку реформування галузі. Заступник Торговельного представника США підтвердив зацікавленість Уряду Сполучених Штатів у консультаційній допомозі українському агросектору та підтримці інвестиційних ініціатив з боку американського бізнесу.

«В такі нелегкі часи ми зробимо усе можливе, щоб виправдати високі очікування наших партнерів», – наголосив Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus