«Монсанто Україна» профінансує соціальні проекти

19 квітня 2017 223 0
"Монсанто Україна" виділить понад 400 тис. грн на соціальні проекти
naiu.org.ua"Монсанто Україна" виділить понад 400 тис. грн на соціальні проекти

За результатами щорічного конкурсу «Україна — житниця майбутнього», компанія «Монсанто Україна» виділить понад 400 тис. грн на підтримку соціальних проектів у Вінницькій, Запорізькій та Чернігівській області. Переможці конкурсу планують облаштувати інклюзивний ігровий майданчик для дітей, обладнати аграрний ліцей навчально-технічним приладдям та створити спеціальний мотузковий парк для дітей з інвалідністю.

«Цього року вже вчетверте компанія «Монсанто Україна» оголошує переможців конкурсу соціальних проектів програми «Україна — житниця майбутнього». І нам приємно, що здійснені з нашою допомогою проекти допомогли активізувати та згуртувати сільські громади у багатьох областях України та долучилися до вирішення місцевих проблем. Сподіваємося, що й втілення цьогорічних проектів-переможців матиме вагомий вплив на поліпшення життя людей у сільській місцевості», — зазначив директор з корпоративних питань та зв’язків з громадськістю компанії «Монсанто Україна» Віталій Федьчук.

Переможцями четвертого конкурсу програми «Україна — житниця майбутнього» стали:

  • Об’єднання людей з інвалідністю «Від серця до серця» (Вінницька обл., м. Бершадь) — проект облаштування інклюзивного майданчика для дітей з інвалідністю та дітей з навколишніх сіл на території районної лікарні;
  • Громадська організація «Вікторія — 2015» (Запорізька обл., смт Веселе) — проект створення сучасних умов для занять у Веселівському професійному аграрному ліцеї через оснащення навчально-технічним обладнанням;
  • Громадська організація «Ми — друзі» (Чернігівська обл., с. Борсуків) — проект створення спеціального мотузкового парку для розвитку сенсорної інтеграції дітей з інвалідністю на базі дитячого санаторію «Борсучок».

Нагадаємо, що програма соціальних інвестицій «Україна — житниця майбутнього» була започаткована компанією «Монсанто Україна» у 2013 році для підтримки ініціатив сільських громад. Основна місія програми — поліпшення життя людей у сільській місцевості шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем.

Виконано за допомогою Disqus