Монсанто Україна представила нові продукти та рішення для аграріїв

14 вересня 2017 118 0
Учасники Дня поля
Kurkul.comУчасники Дня поля

На Дні поля, організованому компанією Монсанто, аграрії Житомирщини та Київщини ознайомилися з гібридами бренду DEKALB та новими протруйниками, які компанія представить до кінця цього року. Захід відбувся 12 вересня на території ПСП «Новоселиця»  у Попільнянському районі Житомирської області.

Як повідомив маркетинг-менеджер «Монсанто Україна» Костянтин Новіков, найближчим часом компанія акцентуватиме увагу на трьох основних напрямах вирішення проблем аграріїв.

Передусім уже з цього року будуть запропоновані нові варіанти протруйників. Серед них ― Аcceleron Standart, який стане повноцінною заміною відомого протруйника Пончо+Стандарт Топ. У свою чергу, Acceleron Elite стане поліпшеним варіантом попереднього протруйника, до якого додано комплекс Пончо-Вотіво. Він спрямований  на боротьбу і захист кореневої системи від нематод

Другий напрям ―  цифрові рішення. Компанія допомагатиме впроваджувати супутникове спостереження за посівами. Новий програмний продукт отримає пілотне впровадження в наступному році, а вже як повноцінна функціональна програма почне діяти у 2019 р.

Третій напрям охоплює фінансові рішення. Костянтин Новіков зазначив, що половина виданих в Україні аграрних розписок належать саме Монсанто. Компанія відзначає важливість цього напряму оскільки він дозволяє агропідприємствам розвиватися без залучення оборотних коштів.

За словами Вадима Волинця, регіонального представника компанії «Монсанто Україна» в Житомирській області, наразі в Україні закладено більше 10 локацій випробувальних полів у рамках програми ДК АМАБАСАДОР. Підприємство «Новоселиця» в межах цієї програми надає частину полів для дослідження можливостей гібридів, їх впливу на рослини та майбутній урожай.

«Це лінійка, яка дає змогу господарствам побачити переваги й недоліки різних чинників, що впливають на посіви та врожаї. Зокрема, це густоти, які критично можливі для забезпечення вологою  рослин. Це рядкове внесення добрив, змішування ФАО, швидкість руху сівалки та ін. До слова, це перший рік, коли ми впровадили такий розширений формат дослідів. Зараз тут, на полі, можна вже побачити дію цих чинників, що відобразилося на зовнішньому вигляді рослин. А через кілька тижнів, зібравши врожаї, будемо мати остаточний результат експериментів», ― підкреслив він.

 

Виконано за допомогою Disqus