На агрокомбінаті Калита утилізовують свиней

11 серпня 2015 90 0
На агрокомбінаті Калита утилізовують свиней
Кurkul.comНа агрокомбінаті Калита утилізовують свиней

Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України тримає під постійним контролем ситуацію у публічному акціонерному товаристві «Агрокомбінат «Калита». Про це повідомив заступник голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Олександр Вержиховський, пише сайт Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як йдеться у повідомленні, на території підприємства здійснено необхідні ветеринарно-санітарні та організаційно-господарські заходи щодо безкровного умертвіння та утилізації 61,7 тис. голів свиней.

«Сьогодні-завтра утилізація тварин, передбачених Інструкцією щодо профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, буде виконана», — пише сайт.

Також додається, що на свинокомплексі буде здійснено комплекс робіт з механічної чистки приміщень, їх мийці, дезінфекції та спалюванні дерев'яних покриттів, малоцінного інвентарю. Буде проведено зняття шару ґрунту на території всього свинокомплексу та його змішування з хлорним вапном.

«Здійснення всіх цих заходів потребуватиме значних людських та матеріальних ресурсів», — сказав Олександр Вержиховський.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою