Гройсман доручив Авакову перевірити махінації з держземлями

8 червня 2017 335 0
Державні землі
Kurkul.comДержавні землі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову «перевернути всіх тих», хто займається махінаціями з держземлями, повідомляє УНІАН.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству внутрішніх справ перевірити на наявність зловживань і корупції угод розпорядників державних земель по всій Україні. Про це глава уряду сказав на засіданні Кабінету міністрів у середу.

«Арсене Борисовичу я б вас попросив дати окреме доручення підрозділам національної поліції, які займаються економікою, по всій країні скрупульозно почати відпрацьовувати всі угоди. Ви працюєте в плановому режимі, але потрібно зробити серйозне відпрацювання, щоб перевернути там всіх тих, хто дозволяє собі нечесно, непрозоро управляти земельними ресурсами на територіях», — сказав Володимир Гройсман.

Кабінет міністрів України на засіданні 7 червня прийняв постанову, що зобов'язує Державну службу з питань геодезії, картографії та кадастру передавати українські сільськогосподарські землі в оренду виключно через аукціони. За словами Гройсмана, постанова покликана усунути корупцію в сфері розпорядження держземлями.

Виконано за допомогою Disqus