Фунгіцид від Sumitomo Chemical і BASF боротиметься зі стійкими хворобами рослин

13 червня 2017 54 0
Паростки на землі
kurkul.comПаростки на землі

Угоду про співпрацю щодо розробки нового фунгіциду підписали провідні світові хімічні компанії Sumitomo Chemical і BASF.

Тепер вони планують розробляти унікальні формуляції з новою діючою речовиною, що демонструє високу ефективність у боротьбі з основними хворобами рослин навіть за умови резистентності до дії інших фунгіцидів, пише Superagronom.com.

Така розробка стане новим способом захисту сільськогосподарських культур, для яких раніше використання фунгіцидів було обмеженим.

«Разом з BASF ми зможемо надати більшій кількості агровиробників можливість оцінити ефективність нового фунгіциду, який відіграватиме важливу роль в управлінні резистентністю важко контрольованих хвороб рослин», — заявив уповноважений директор, президент напряму охорони здоров'я та рослинництва Sumitomo Chemical Рей Нішімото.

Комерційний запуск препаратів відбудеться після реєстрації та отримання офіційних дозволів відповідних компетентних органів. Реєстрація заявок на основних ринках планується у 2018 р., а згодом препарати стануть доступними в усьому світі.

Виконано за допомогою Disqus