Селян закликають не продавати молоко дешевше, ніж за 5 грн/л

19 червня 2017 424 0
Молоко
freepik.comМолоко

Населення Тернопільської області будуть закликати не продавати молоко тим, хто за нього пропонуватиме менше 5 грн/л. Вистачить кількох тижнів повноцінного страйку, щоб припинити спекулятивну діяльність недобропорядних підприємств, які відмовляться підняти закупівельну ціну до необхідного рівня, повідомляє В Курсі.

Нині людям стає невигідно утримувати корів, адже закупівельні ціни на цей продукт занизькі. Закупівельні ціни мають бути не нижчими за 5 грн/л.

На сьогодні, переробники молока намагаються максимально знизити ціну на закупівлю сировини.Аби українське село могло нормально функціонувати та забезпечувати мінімальні потреби селян ― а це і продаж молочної сировини підприємствам, ― необхідна закупівельна ціна на молоко повинна становити не менше 5 грн/л.

Так, народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Головко твердо переконаний, що завдяки наполегливості та злагодженим діям, ситуацію із закупівлею молока в Україні можна владнати.

«Уже давно розроблений законодавчий документ, котрий регулює зростання закупівельної ціни на молоко відповідно до зростання цін на інші товари. Але теперішня українська олігархічна молочна мафія відмовляється його приймати. Їм вигідно за копійки купувати молоко у селян і заробляти на цьому мільйонні статки. Люди щодня повинні гарувати для того, щоб отримати копійки за свою роботу. У той же час молочні заводи наживають великі прибутки на тяжкій праці українця», ― наголошує народний депутат.

При нинішніх розцінках на молоко, в селах стрімко знижується поголів’я ВРХ.

ВО «Свобода» закликає усіх підприємців, що здійснюють збір молока, забезпечити його закупівлю у населення за ціною не меншою, ніж 5 грн/л.

Населення Тернопільської області будуть закликати не продавати молоко тим, хто за нього пропонуватиме менше 5 грн/л. Вистачить кількох тижнів повноцінного страйку, щоб припинити спекулятивну діяльність недобропорядних підприємств, які відмовляться підняти закупівельну ціну до необхідного рівня.

Виконано за допомогою Disqus