Українських с/г виробників запрошують до Індії

21 червня 2017 472 0
Слон на фоні Тадж-Махалу
Цікаві фактиСлон на фоні Тадж-Махалу

Українських сільськогосподарських виробників запрошують до участі в Українській торговій місії до Республіки Індія в середині вересня 2017 р.

Про це повідомили в Офісі з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України (МЕРТ).

Торгова місія дасть можливість українським виробникам зорієнтуватися в особливостях індійського ринку, налагодити зв’язки з потенційними партнерами.

«Основними цілями місії буде вивчення системи експортно-імпортних відносин з Індією, торгівельних (митних) бар’єрів та законодавчих особливостей, ознайомлення з веденням господарської і торгової діяльності на місцевому рівні, встановлення прямих контактів з потенційними партнерами на рівні бізнесу та уряду та представлення експортного потенціалу України», — ідеться в повідомленні.

Пріоритетними напрямками виробництва для співпраці з індійськими партнерами — овочі, бобові, горіхи, пшениця, жито, олія соняшникова та соєва, макуха.

У програмі місії передбачені урядові зустрічі, B2B зустрічі з потенційними партнерами в Делі та Мумбай, відвідання виставки Annapoorna World of Food India, що проходитиме 14-16 вересня в м. Мумбай (TBC), а також поїздки на індійські підприємства для обміну досвідом

Торгову місію очолить заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, торговий представник Наталія Микольська. Учасниками також будуть заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева та керівник Офісу з просування експорту Мар’яна Каганяк.

Реєстрація триває до 30 червня 2017 р. Послуги Офісу з Просування Експорту є безкоштовними. Проте кожна компанія самостійно покриває логістичні витрати участі своїх представників: переліт, проживання, трансфери та харчування.

Торгова місія до Індії від МЕРТ

Виконано за допомогою Disqus