У Кропивницькому проходить фермерське віче

30 червня 2017 211 0
Учасники віче у Кропивницькому
Kurkul.comУчасники віче у Кропивницькому

Фермерське віче, спричинене спробою рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства «Нива-2010» (с. Бережинка Кіровоградської області) проходить у Кропивницькому, повідомляє з місця подій кореспондент Kurkul.com.

Останнім часом ситуація з «Нивою-2010» набула значного розголосу, але вона не є унікальною, оскільки рейдерські захоплення відбуваються майже у всіх областях нашої держави. Тому, за словами члена АФЗУ Івана Слободяника, із Кіровоградщини сьогодні має взяти приклад вся Україна.

«Приклад у цій єдності фермерів, «Аграрної самооборони», ветеранів, селян. Ми закликаємо приєднуватися до цієї акції. Тому що це стосується кожного з нас. Тому що коли відбирають землю, це не просто відбирають землю. Це відбирають останню надію на спокійне своє власне, ні від кого не залежне життя», — наголосив Іван Слободяник.

Нагадаємо, що раніше мешканці села звернулися до Івана Мірошніченка та ще кількох народних депутатів з проханням втрутитися і завадити рейдерам захопити підприємство. Нардеп узяв ситуацію на особистий контроль і також приїхав на віче.

Виконано за допомогою Disqus