Побиті селяни на Кіровоградщині виявилися звичайними тітушками — Апостол

30 червня 2017 958 0
Хлопці в балаклавах
Хлопці в балаклавах

Селяни, які постраждали під час сутичок навколо ТОВ «Нива-2010» на Кіровоградщині, не є мешканцями с. Бережинка, а є типовими тітушками з різних областей України.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол.

Читайте за темою: Рейдерство на Кіровоградщині: як намагаються захопити «Ниву-2010» (ОНОВЛЕНО)

«Користуюся тільки офіційною інформацією. А це кіно із «захистом власників паїв», організоване супераферистами по давно написаному сценарію. На жаль, суспільство ще купляється на такі речі. А основні винуватці цієї конфліктної ситуації сьогодні стояли на трибуні чи виглядали із високих кабінетів, адже вони і їхні підлеглі допустили цей скандал, переписуючи з порушенням закону право власності та корпоративні права. І як завжди заручниками стали ці молоді співробітники поліції, які не допустили до серйозних силових протистоянь, і поламали сценарій цим аферистам. Більш детальну інформацію надам пізніше із прізвищами. В даний час йде слідство і, будьте певні, винні понесуть покарання, не дивлячись те, хто їхня «криша», — написав Михайло Апостол.

Радник Арсена Авакова також зазначив, що йому в приват пишуть десятки листів щодо надання повної інформації з прізвищами організаторів і «захисників селян» в Кіровоградській області.

«Процитую одного листа: уже мало говорити, що там побили «не місцевих». Важливіше показати, хто і нащо їх зібрав. І перших, і других… І що там нема ніякої ідеї «захисту» селян. А просто черговий віджим чергового «комбата» (прізвищ пока не називаю, ви і так знаєте). А те, що у кадрі хтось із місцевих підтримував цих «наймитів», то ще треба розібратися правоохоронним органам, чи не причетні ці місцеві до спроби рейдерського захоплення цієї агрофірми», — пише Михайло Апостол.

Читайте за темою: Онлайн-трансляція фермерського віче у Кропивницькому

Виконано за допомогою Disqus