Аграрії Миколаївщини протестували проти нововведень ДФС

27 липня 2017 166 0
Сергій Протченко, голова ФГ «Діброва», депутат Миколаївської районної ради
news.pnСергій Протченко, голова ФГ «Діброва», депутат Миколаївської районної ради

У середу 26 липня у Миколаєві відбулася акція протесту під стінами Державної фіскальної служби України в Миколаївській області.

Про це повідомляє «Преступности.НЕТ».

Причиною пікету стало введення з 1 липня 2017 р. системи моніторингу оцінки ризиків при реєстрації податкових накладних.

Акцію організував голова ФГ «Діброва», депутат Миколаївської районної ради (від Радикальної партії) Сергій Протченко. В мітингу взяли участь і інші підприємці.

Учасники акції пригнали два трактора на місце протесту. Вони відмовились від діалогу з заступником начальника Державної фіскальної служби в Миколаївській області Дмитром Прокоф’євим та пообіцяли підпалити шини перед будівлею ДФС.

Посадовець запросив мітингувальників прийти до них та дізнатись, як правильно заповнити документи.

«Будь ласка, всім підприємцям, спокійно, без цих тракторів, шин, приходьте. Ми тут кожного дня до десятої вечора, всім намагаємося допомогти, пояснити, розказати. Ось ми з бухгалтером зайшли, вона переглянула і їй пояснили, що необхідно зробити», ― закликав він.

Як виявилось, документи, які подали ФГ «Діброва», були заповнені неправильно, тому їх і не прийняли. А документи, подані у вівторок 25 липня заповнені вірно та будуть оброблені.

Виконано за допомогою Disqus