Перший 1000-й Fendt від Агроспейс придбала агрофірма з Дніпропетровщини

4 серпня 2017 698 0
Фото біля нового трактора Fendt 1038 Vario
Прес-служба АгроспейсФото біля нового трактора Fendt 1038 Vario

Представники офіційного дистриб'ютора бренду Fendt— компанії «Агроспейс» та корпорації AGCO 29 липня урочисто вручили ключі від новенького Fendt 1038 Vario директору підприємства «Дружба» Івану Копичаю в с. Орли Дніпропетровської області, пише Traktorist.ua.

«Раніше ми працювали з технікою іншого бренду. Але ми не боїмося експериментувати, проводити модернізацію, так як найголовніше в роботі аграрія — встигнути вкластися в агротехнологічні терміни, в полі кожна хвилина дорога. Почали співпрацювати з компанією «Агроспейс», зупинилися на бренді Fendt, так як для нас важлива надійність техніки, її технологічність, економічність, висока продуктивність. А коли ще створені комфортні умови для тракториста — це взагалі чудово, адже продуктивність його роботи буде вище», — розповів Іван Копичай.

Він додав, що нова модель трактора Fendt 1038 Vario потужніша, ніж трактори, що працюють сьогодні в його підприємстві. Він більш продуктивний і економічний. При цьому менше ущільнює ґрунт під час проведення польових робіт, а це позитивно впливає на врожайність. Ще одним важливим аргументом для господарства є оперативність і професіоналізм сервісного обслуговування.

«Це найбільш високотехнологічний виробник сільськогосподарської техніки. Техніку Fendt високо цінують у світі: з нею працюють фермери більш ніж з 100 країн, включаючи Західну, Центральну, Східну Європу, країни Північної Америки, Азії, Австралії, Японії та Африку», — розповів на урочистому врученні ключів від Fendt 1038 Vario менеджер з розвитку бізнесу Fendt корпорації AGCO Олексій Копилов.

Трактор Fendt 1038 Vario оснащений 6-циліндровим двигуном MAN об'ємом 12,4 л та потужністю 396 к.с. Трактор обладнаний системою повного незалежного приводу.

На відміну від стандартних систем повного приводу, які мають фіксований розподіл крутного моменту між передньою і задньою віссю, безступінчаста трансмісія Fendt VarioDrive розподіляє крутний момент від двигуна на передній і задній міст незалежно один від одного.

А це означає, що з будь-яким видом сільськогосподарського знаряддя, при будь-яких операціях — двигун завжди буде працювати на оптимальних обертах з мінімальною витратою палива.

Нагадаємо, ця серія тракторів — абсолютна новинка на ринку України. Її виробництво стартувало у вересні 2016 р., а в 2017 р. 1000-ні трактори Fendt з'явилися на нашому ринку. На даний момент в Україні продано вже три таких трактора.

Виконано за допомогою Disqus