Шеремету призначать на посаду заступника з питань фермерства у наступну середу

13 вересня 2017 269 0
Віктор Шеремета, заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань фермерства, віце-президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ)
chask.netВіктор Шеремета, заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань фермерства, віце-президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ)

Сьогодні на засіданні Кабміну ввели посаду заступника міністра аграрної політики з питань фермерства.

Про це Віктор Шеремета повідомив в ексклюзивному коментарі Kurkul.com.

Офіційне призначення віце-президента Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) Віктора Шеремети на цю посаду заступника міністра відбудеться на наступному засіданні Кабміну.

Нагадаємо, Kurkul.com раніше повідомляв, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав кандидатуру Віктора Шеремета на посаду заступника міністра.

Як повідомляє AgroPolit.com, Володимир Гройсман підтримує кандидатуру Віктора Шеремети та наголошує, що «цю посаду» має займати людина, яка розуміється на темі фермерства.

Kurkul.com зв’язався телефоном з Віктором Шереметою та запитав, якими будуть його перші кроки на новій посаді.

«Чого найбільше потребують наші фермери ― це концепція, яка сьогодні розглядалася і як її втілити в життя ― оце буде головне задання», ― зазначив Віктор Шеремета.

Також він має своє бачення щодо розподілу коштів.

«Більша частина коштів буде йти через державний фонд підтримки. Треба буде відпрацювати так, щоб розподіл коштів проходив ближче до місць їх призначення. Тобто не в Києві я сидів там і ділив, тому чи іншому фермеру, а щоб це робилося в областях і за участю представників АФЗУ», ― ділиться планами Віктор Шеремета.

Також у пріоритеті буде розвиток українського села.

«Ми розглядаємо сільського жителя як виробника продукту, а не як складову самого села. Одне з головних ― це як будуть розвиватися наші села», ― зазначив він.

Виконано за допомогою Disqus