Fendt презентував серію самохідних обприскувачів Fendt Rogator 600

27 вересня 2017 75 0
Самохідний обприскувач Rogator 645
fendt.comСамохідний обприскувач Rogator 645

Fendt презентував нову серію самохідних обприскувачів Rogator 600 з номінальним об’ємом баку 4000-6000 л і робочою шириною захвату до 36 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Всі обприскувачі Rogator 600 серійно оснащені крутильно-жорсткою і одночасно легкою алюмінієвою штангою. Машини також обладнані однобалковим шасі, яке у комбінації з алюмінієвою штангою мінімізує навантаження на основну раму, що, в свою чергу, зводить до мінімуму пропуски та накладення при здійсненні обробітку.

Самохідні обприскувачі Rogator 600 оснащені двигунами AGCO Powerпотужністю від 175 к.с. до 242 к.с. та безступінчастим приводом.

Відцентровий насос з гідравлічним приводом має продуктивність 185 л/хв і забезпечує високу потужність всмоктування для швидкого наповнення.

При роботі на полі можлива безступінчаста підгонка дорожнього просвіту та гідравлічне регулювання ширини колії до 2,25 м.

Розроблений спеціально для Fendt витратомір з діапазоном вимірювання від 5 до 430 л/хв надає необхідну інформацію навіть при змінюваних, дуже високих або низьких дозах застосування. Це дозволяє швидко коригувати кількість внесення для якіснішого обробітку.

Серія обприскувачів Rogator 600 обладнана новою кабіною VisionCab та 10,4-дюймовим терміналом Varioterminal. Оснащення такими функціями, як управління даними VarioDoc, бездротовий обмін даними, ведення по колії VarioGuide і навіть RTK можливе вже в заводській комплектації.

 

Виконано за допомогою Disqus