Фермер у 74 роки керує двома господарствами і не збирається на пенсію

11 жовтня 2017 228 0
Володимир Коваль, заступник голови СФНВГ «Коваль»
Kurkul.comВолодимир Коваль, заступник голови СФНВГ «Коваль»

У рамках другого сезону спільного проекту Kurkul.com та ПУМБ «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» ми знайомимо вас з історією фермера з Тернопільщини Володимира Коваля.

Разом із дружиною Надією і синами Олегом та Ігорем свого часу Володимир Коваль створив два господарства — СФНВГ «Коваль» та «Ковалівське нове». Родина розпочинала свій аграрний шлях з 50 га у чистому полі. Зараз же мають 5 тис. га та вирощують озиму та яру пшеницю, ячмінь, ріпак, соняшник, кукурудзу, сою, горох, цукровий буряк та картоплю. Окрім цього, мають і солідну свиноферму на 5 тис. голів свиней.

Про плюси родинного бізнесу говорять в один голос: «Головне, що є на кого покластися».

Про те, як у свої 74 роки аграрій продовжує працювати на землі і бути авторитетним керівником для всього колективу, та чому вважає, що чим більше людина працює, тим більше вона живе — читайте прямо зараз.

А щоб ближче познайомитися з фермерами, які вже десятки років вірно віддані сільському господарству, пропонуємо переглянути відео про родину Ковалів.

Нагадаємо, у першій історії нового сезону проекту «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» ми розповідали вам про Володимира Павлика, голову ПСП «Павлик».

Проект «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» створений спільно з «Першим українським міжнародним банком» (ПУМБ) та показує з середини життя дрібних та середніх фермерів, які працюють на полях вже багато років.

Більше історій шукайте тут

Виконано за допомогою Disqus