AGCO інвестував $300 млн у наукові дослідження та розробки

26 жовтня 2017 70 0
Слайд з презентації концерну AGCO
Kurkul.comСлайд з презентації концерну AGCO

Концерн AGCO у 2016 р. інвестував приблизно $300 млн у наукові дослідження та розробки. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зокрема, компанія здійснила стратегічні інвестиції у розвиток нових продуктів та подальше вдосконалення існуючих, розвиток рішень для платформ та технології Fuse.

Придбання нових компаній також розкриває нові можливості для розвитку концерну. В цьому році AGCO придбав виробника сільськогосподарської техніки Lely та компанію PrecisionPlanting, тим самим розширивши асортимент та пропонуючи своїм клієнтам нові рішення.

Віце-президент і виконавчий директор компанії Fendt Петер-Йозеф Паффен під час презентації

«Сільськогосподарська техніка стоїть перед великими викликами в майбутньому. Я переконаний, що те, що відбудеться в наступні 15-20 років у сільському господарстві, буде набагато суттєвішим за зміни, які сталися за останні 100 років. У нас буде зовсім новий вид сільського господарства», — розповів віце-президент і виконавчий директор компанії Fendt Петер-Йозеф Паффен.

Компанія AGCO активно розвиває сучасне виробництво. Наприклад, на деяких заводах вже використовуються окуляри доповненої реальності Glass для контролю збірки продукції.

Виконано за допомогою Disqus