Green Team збільшить площі під бататом в 10 разів

30 жовтня 2017 188 0
Батат
freshplaza.comБатат

Українська група «Green Team» протягом кількох останніх років шукає продукти, які мають експортний потенціал. Представник «Green Team» Денис Сазонов повідомив, що компанія вбачає експортний потенціал для таких овочів як мускатний гарбуз, батат та часник.

Про це повідомляє freshplaza.com.

Денис Сазонов зазначив, що головним експортним ринком компанії в даний час є Великобританія, але вони також почали встановлювати контакти з країнами північної Європи.

«Ми почали тестувати батат пару років тому, щоб побачити, чи зможемо виростити його тут, і ми були задоволені результатами. Наразі існує багато можливостей експортувати до таких країн як Швеція та Норвегія, коли ви можете запропонувати їм продукт, який неможливо виростити в країні», — зазначив Денис Сазонов.

Одна з речей, на які зважала компанія компанія при виборі сортів батату — це можливість довготривалого зберігання.

«Ми вважаємо, що існує значний потенціал експорту батату в Єропу завдяки нашому розташуванню, яке значно ближче за основні країни-екпортети: США та Африку. Ми плануємо відправити трохи врожаю, всього кілька піддонів на наші ринки, і суттєво збільшити об’єми наступного року з 3 га до 20-30 га», — повідомив представник компанії.

Виконано за допомогою Disqus