Українська компанія вперше отримала рівень кваліфікації FarmSight Level 3.0 від John Deere

7 листопада 2017 444 0
Колектив Агросем з відзнакою FarmSight Level 3.0
АгросемКолектив Агросем з відзнакою FarmSight Level 3.0

Перша і єдина українська компанія-дилер «Агросем» отримала рівень кваліфікації FarmSight Level 3.0 від John Deere. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Компанія John Deere впродовж кількох років працює над впровадженням стратегії FarmSight серед українських фермерів. Враховуючи, що не кожен дистриб'ютор може надавати комплексні рішення для клієнтів, John Deere проводить щорічну сертифікацію дилерів, визначаючи їхній рівень в реалізації стратегії FarmSight.

Отримання FarmSight Level 3.0 підтверджує високу кваліфікацію працівників, якість надання комплексних послуг, надійність дилера, як партнера в точному землеробстві, а також показує, що компанія є одним із лідерів ринку точного землеробства в своїй країні.

З метою реалізації цієї стратегії та розвитку даного напрямку на аграрному ринку України компанія «Агросем» ще у 2015 р. створила окремий відділ Інноваційних технологій.

John Deere FarmSight — комплексне рішення, яке включає в себе інтелектуальну техніку John Deere, інноваційні рішення з управління сільськогосподарським виробництвом (AMS) і додаткові сервісні послуги, пропоновані компанією «Агросем».

Реалізація стратегії FarmSight на базі господарств дозволяє за рахунок обладнання точного землеробства та комплексних сервісних послуг досягати підвищення продуктивності та ефективності техніки, знижувати витрати, автоматизувати процеси сільськогосподарського виробництва, оптимізувати роботу техніки, отримати повний контроль над технікою.

 

Виконано за допомогою Disqus