Лозівські машини розширили зв’язки на ринках країн СНД та Румунії

9 листопада 2017 86 0
Борона «Ліра» на виставці
Kurkul.comБорона «Ліра» на виставці

В жовтні український виробник сільгосптехніки «Лозівські машини» прийняв участь в трьох великих міжнародних виставках: Moldagrotech-2017, яка відбулася в молдовському Кишиневі 18-21 жовтня, KazAgro-2017, що відбулася 22-25 жовтня в столиці Казахстану Астані, та INDAGRA, яку приймав румунський Бухарест 25-29 жовтня. Про це повідомляє Traktorist.ua.

На стенді в Молдові «Лозівські машини» представили зубопружинну борону «Ліра» з шириною захвату 15 м, яка зацікавила відвідувачів виставки. Як розповідає начальник відділу продажів по східній Європі «УПЕК-Трейдинг» Марина Каменєва, вже є попередні замовлення на покупку п'яти зубопружинних борони «Ліра-15», а також на дві дискові борони «Дукат-5».

Виставкова експозиція виробника в Румунії була представлена дисковою бороною «Дукат» з шириною захвату 5 м. 

«Аграрії Молдови та Румунії зацікавлені в поставках інноваційних сільськогосподарських машин від українського виробника. Висока якість, технологічність, зносостійкість і прийнятна ціна є визначальними при виборі іноземними партнерами агротехніки «Лозівських машин», — резюмує Марина Каменєва.

Під час виставки в Казахстані менеджери компанії провели більше 20 ділових зустрічей з представниками дилерських компаній та звичайних товаровиробників. 

«Багатьох сільськогосподарських виробників зацікавили дискові агрегати «Дукат» спостерігався підвищений попит на глибокорозпушувач «Гульден» і культиватори «Шилінг». Ринок Казахстану представлений енергонасиченими тракторами — як імпортними, так і російськими «Кіровцями» моделі від К-700 до К-744р4, тому аграріїв цікавить наша широкозахватна техніка — 8-12 метрові дискатори «Дукат», культиватори «Шилінг» з шириною захоплення 4,6,8 і 12 метрів, і 4-метровий глибокорозпушувач «Гульден», — розповідає директор з експорту Едуард Чудопалов.

 

Виконано за допомогою Disqus