Мешканці Полтавщини скаржаться на місцевих фермерів

26 листопада 2017 925 0
Цукрові буряки на полі
Kurkul.comЦукрові буряки на полі

Аграрії завершують збирання урожаю з полів. В результаті роботи техніки на полях забруднюються колеса вантажівок. Після виїзду на проїзну частину дороги автомобілі наносять на покриття чимало бруду, чим створюють аварійні ситуації. Про це повідомляє kremen.today.

Подекуди вздовж доріг лежать кагати цукрових буряків. На дорозі державного значення Шишаки-Балясне навіть вишикувалась черга з вантажівок, які чекають завантаження буряка.

«Окрім того, що ці вантажівки з причепами та напівпричепами скоріше за все поїдуть перевантаженими, вони створюють аварійні ситуації. Погода на Полтавщині останніми тижнями досить сира, тож земля не встигає висихати. Вантажівки за колесами з полів наносять на проїжджу частину чимало бруду, що в рази зменшує щеплення коліс з асфальтним покриттям, цим самим збільшуючи аварійність», — каже начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Трояновський.

Укравтодор звертається до поліції Полтавщини та Управління Укртрансбезпеки Полтавщиниз проханням вчасно реагувати на подібні випадки і забезпечити безпеку руху автомобільними дорогами області.

 

 

Виконано за допомогою Disqus