Імперія-Агро продавала фермерам неіснуючий товар — джерела

4 квітня 2018 2468 0
Імперія-Агро продавала фермерам неіснуючий товар — джерела
blogspot.com

Компанія «Імперія-Агро» у нинішньому сільськогосподарському сезоні продавалa фермерам ще незаконтрактований товар.

Про це Kurkul.com повідомили власні джерела на агроринку.

За попередньою інформацією, «Імперія-Агро» брала у сільгоспвиробників передплату за товари, незаконтрактовані з виробниками. Зокрема, журналістам Kurkul.com відомо про продаж незаконтрактованої продукції таких компаній як UKRAVITSyngenta, DuPont Pioneer, Адама Україна та ALFA Smart Agro.

«Виходить, вони товар продавали, але не купили його в постачальників», — говорять наші джерела.

Рекомендуємо:

Фермерам, які співпрацювали з «Імперією-Агро», варто зв'язатися з регіональними представниками компаній-виробників посівного матеріалу та ЗЗР. У них ви зможете уточнити, чи була відвантажена їхня продукція на склади «Імперії-Агро» і чи може вона бути на даний момент там заблокована.

Нагадаємо, із 1 квітня стало відомо про багатомільйонний конфлікт між «Імперія-Агро» і ТАСКОМБАНКом. Через несплату кредиту компанією представники банку-позикодавця заблокували товари, що виступили заставою, на складах «Імперії-Агро».

Тисячі фермерів-клієнтів «Імперії-Агро» внесли повну або часткову оплату за ці товари для проведення весняної посівної кампанії і зараз не можуть їх забрати. У разі затягування переговорів між сторонами конфлікту і відсутності вирішення проблеми сільгоспвиробники не зможуть здійснити посівну.

Виконано за допомогою Disqus