Австралійський «голий фермер» продаватиме спідню білизну

9 червня 2018 106 0
Австралійський фермер займеться благодійною діяльністю
Agroday.com.uaАвстралійський фермер займеться благодійною діяльністю

Власник популярної сторінки в Instagram, де публікуються оголені австралійські фермери, запускає лінію виробництва спідньої білизни. Про це повідомляє Agroday.com.ua.

Дивіться більше фото: «Голі фермери діляться своїми фото на весь світ».

Фермер, що займається вирощуванням зерна і розведенням овець, Бен Бруксбі сподівається, що успіх його сторінки в соцмережах сприятиме продажу спідньої білизни і капелюхів.

У новій справі фермер планує жертвувати $1 з кожного проданого товару на програму психічного здоров’я Royal Flying Doctor Service (RFDS). Також Бен Бруксбі об’єднався з Tomorrow Man, щоб використовувати решту прибутку для полегшення людям у сільській місцевості Австралії доступу до семінарів з психічного здоров’я.

«Я хочу увійти в ці спільноти і села і почати розмову про психічне здоров’я, тому що ми не говоримо про це. Я дуже перейнявся зміною способу мислення людей», — заявив фермер.

Дивіться більше фото: «Голий фермер-2 (18+)».

Сторінка The Naked Farmer ще не зареєстрована як благодійна організація, але Бен Бруксбі вже працює над цим. Ще він планує зустрітися з фермерами, які опублікували свої фото на сторінці, щоб зібрати їхні історії в книжку, а з фотографій зробити календарі.

Виконано за допомогою Disqus