Садівників, пасічників і переробників запрошують на міжнародну конференцію

12 червня 2018 145 0
Садівників, пасічників і переробників запрошують на міжнародну конференцію
Kurkul.comСадівників, пасічників і переробників запрошують на міжнародну конференцію

Третя дводенна міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі — до готового продукту» пройде 20-21 червня 2018 року в Києві (конференц-зал в готелі «Братислава», м. Київ, вул. А .Малишка, 1).

Цей захід виступить майданчиком для обміну та об`єднання у розвитку фермерів, виробників техніки й технологій, переробних підприємств, повідомляють організатори.

До участі у конференції запрошують:

  • підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві і горіхівництві,
  • постачальники техніки з обробітку ґрунту, по догляду за садами і ягідниками, збиранню врожаїв та їх зберіганню, заморожуванню й пакуванню продукції, а також технологій її переробки,
  • представники торговельних мереж,
  • компанії-експортери
    та всі охочі.

У середу 20 червня виступатимуть представники українських та зарубіжних технологічних і садівничих компаній, наукових інститутів, представників владних структур, професійних асоціацій та спілок.

Вперше відбудеться круглий стіл керівників садівничих, ягідних господарств і бджолярів-медоварів, присвячений особливостям виробництва натуральних високоякісних вин, соків, сидру та інших напоїв.

Мета — спільними зусиллями створити найбільш сприятливе поле для розвитку виробництва напоїв на базі фруктів, ягід, меду та інших природних інгредієнтів.

У рамках конференції пройде виставка нових технологій, обладнання, інгредієнтів, пакувальних матеріалів для виробництва та переробки фруктів і ягід і продукції, виготовлених на їх основі. Також відбудеться презентація-дегустація напоїв та іншої продукції переробки.

У четвер 21 червня в ході бізнес-туру запланована поїздка на експериментальну плантацію яблунь Інституту садівництва НААН України, де на всіх чекає презентація препаратів компанії BASF.

А у фермерському господарстві «Валентина» відбудеться знайомство з бізнес-моделлю господарства, що включатиме огляд сучасного інтенсивного яблуневого саду, презентацію мобільного цеху з виготовлення соків прямого віджиму від австрійської компанії VORAN.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДЛЯ УЧАСТІ можна тут.

Організатори заходу — видавничий проект «Технології та Інновації» і журнал «Садівництво і Виноградарство. ТІ.

Захід підтримує Міністерство аграрної політики і продовольства України, Громадська спілка «Укрсадвинпром». Науковий патронат надає Інститут садівництва Національної Академії аграрних наук України.

Виконано за допомогою Disqus