Ветеран АТО на Волині вирощуватиме ягоди та горіхи

26 червня 2018 273 0
Ветеран АТО на Волині вирощуватиме ягоди та горіхи
pixabay.com

Демобілізований військовослужбовець із села Сокіл на Волині Орест Ласкавий вирощуватиме ягоди та горіхи. Після служби у Збройних Силах України чоловік вирішив, що має займатися власною справою. У родини в розпорядженні 8 га землі, тому було вирішено посадити порічки та горіхи. У найближчих планах екс-АТОвця — вирощувати жимолость та лохину, а також впроваджувати власні джерела альтернативної енергії. Про це Орест Ласкавий розповів в ексклюзивному коментарі Kurkul.com.

Читайте більше: Колишній учасник АТО започаткував суничний бізнес

«Я брав саджанці порічки в розсаднику Кліома Сервіс та в інших фермерів, що вирощують ягідні рослини. Буду розводити те, що є, працювати над помилками. У нас бідна земля, але найкраще відреагувала на порічку і горіх. Тепер отримав торфяну землю для вирощування лохини чи жимолості», — розповів Орест Ласкавий.

За словами садівника-початківця, він зіткнувся з багатьма проблемами, коли саджанці вимерзали чи засихали, тому планує вивчати досвід інших та впроваджувати його у своєму господарстві. Орест Ласкавий каже, що про результати свого експерименту  говорити поки ще рано.

© Катя Капустіна, Kurkul.com, 2018 p.

Виконано за допомогою Disqus